I LOVE U JUSTIN!!!

Åååååå asså omb!!! i love u so muck justin!!!!!! hade en dröm i natt om att jag kramade justin och satt och pratade med honom! Ååååååååååååååååååå min största önskan är att få träffa diiiiiiig!<33333333333333 love for justin!!!

1 december i morgon!!!!!!!!!!!!!!!!!!:O

Åsså shiiiiiiiit det är 1 DECEMBER i morgon asså omb! Det är inte ens någon snöööööö:( Men i moron får man öppna choklad kalender! :) haha men bloggar mer sen chio!

I loooooveee!

drummer boy!!!! åååå älskarrrrrr!!!!! sök på youtube: drummer boy justin bieber! haha är lite ute! Men har ju inte kunat lyssna på justin aå mkt eftersom jag inte har någon data-.

snöööö:) eller inte :(

Hej! i går snöa det:) åååå vad glad jag var jafg och jilia sprang ut till fotbollspalnen och gjoirde snö änglar!:) Meeeeen i morse när jag vaknade var det inge snö ute....:( aja hoppas de kommer snart ps: julia skulle inte du göra det här inlägget till mig:) haha meen du kanske asså om du hinner så kanske du kan blogga lite åt mig? :)

täby

hej är i täby med savannah nu öhmm bloggar mer sen hos sassa

Till Täby




hemma hos julia

Hej är hemma hos julia! vi ska tyyyyyyp aa vet inte! kommer kanske fler inlägg sen!   (julia på bild)

glosboken-.-

heej sitter och övar glosor-.- hmm aaa meen kanske kanske kanske bloggar mer i kväll

omg! tack coco!!!


Ooo coco är så snäll! asså när hon och anna var i täby så delade dom typ ut lappar eller biljetter till en typ makeup dag för dom som hade handlat för typ 100 kr aa och då fick man gå 6 kompisar oc jag är en av dom!!! så rymt snällt, men asså hon får bjuda med två kompisar till! undrar vilka de blir, hoppas typ att sassa o julia får följa me:) taaaaaaack coco!!!!! Men ajja nu måste jag dra seees! ( makeupen som vi ska gå på kosatr 600 kr i vanliga fall!!!!!!!) s

yeeeh!

Hej, ska till favvan med pappa nu, vi ska köpa lite godis och typ n läsk till mig föratt i morgon så ska tyskan (jag går på tyska) se på film och äta lite gott:) aa och sen så¨ska jag och pappa till centrum efter såå vi får se om jag kanske hittar nåt:)

i täby

Hej, är i täby nu med coco, bloggar från en sån här data affär:) Men nu ska jag och coco gå och kolla på julklappar, chio!

Me waaant!


guldpandan! eller inte!

Hej! ikväll ska jag och pappa ut och äta:) hoppas vi ska äta på guldpandan, meen troor nog inte de! Men aja bloggar  mer sen, måste passa på medans lukas inte är hemma ;)

till julia!..... eller?


Till julia! snart... aja hehe kl är ju bara 10 men aa gör det här inlägget endå! ska väll gå över till julia om typ 2 timmar XD

tävling på bieberland!:)

Är med i www.bieberland.blogg.se deras tävling! man kan vinna massa saker gå in där och va med du också! kunnde tyvär inte lägga in bilden? aja men det här går väll lika bra? man kan vinna massa jb saker, skulle helst vilja ha nr4 men det går ju bra med andra saker också:)


hmm...

Godmorgon mmmm...  idag så vet jag inte riktigt vad jag ska göra, antligen så åker jag till mormor o morfar eller så stannar jag här... Jag tror nog att jag stannar här, är hemma själv isånafall, perfekt:) tror nog att jag är med julia då!:)

BREAKING DAWN FÖR 11 ÅRINGAR NUUUU!!!!:)

 
Yeeeeeeeh! Man har beslutat att 11 åringar tillsist ska få se breaking dawn på biiiiio:) åååååå vad glaaaad jag är:)!!!!! då kan ju jag och julia gå på den!!!:)

tjeena

hej! är hemma nu, hopaas att datorn kommer snart... är så trött på livet och typ aaaallt! aja men jag måste typ städa Mollys bur nu såå chio

skola :/

hej nuu ska typ jag dra till sklan! eller okej om 20 min då... harköätt på mig och är heelt färdig! mer uppdatering sen!.... kanske....

hemlig uppdatering XD

Hej är hemma själv nu så passar på att sno lukas dator haha!  idag kommer mormor och morfar hit:) Meen jja kanske bloggar sen! random bild på conan  böcker

i want mtv!


mat!

jaaapp nu ska jag äta! ska äta klyftpotatis med kykling! loove, i morgon så ska jag och julia åka till täby efter skolan! hon ska typ köpa något bra nagellack och en tröja, läängtar!

till favvan

ska gå til favvan typ nu, ska köpa presentpapper till skåpet!:)

food time

ska äta nu

hallo

Hej! yeeh! min snälla brors lukas låter mig sitta vid hans data nu så jag ska försöka att gör typ 2 inkägg till

god nat

(justin när han sover, söött)

pallar inte!

ÅÅÅ asså pallar inte! kan inte sitta vid datan! eller när min brorsa inte ser så tar jag hans... och när jag är hemma hos julia så ska jag frsöka att blogga också... men de var väll de jag ville säga!

ååå nej!

Ååå för det första så är det skola idag för det andra så är jag skiiit trött och för det tredje så kommer jag inte ha någon dator på typ 1 månad!!! Så jag komer nog inte kunna blogga så mycket, meen jag kan nog blogga hemma hos julia bär jag är hos henne  ;) men ska väll snart börja gå  då

home

Hej! ska åka hem nu :/ ska bli kul och tråkigt! har ju saknat alla kompisar! Meeeen japp ska iallfal åka hem typ nu! kommer typ komma hen 3-4 kanske! Men jaja bloggar kanske när jag kommer hem, Chio!

natti

ville bara säga god natt, i morgon åker jag hem:( har varit kul men har saknat hemma lite också:) Men aja nu ska väll jag snart sova//eckie

Tjoa

Har helt supertråkigt... Måste komma på ngt att göra.. Oh juste! De är lördag å jag har inge godis ;(  NOOO. Måste nästan kila ner till favvan å köpa..
Fyra skor

vart i täbban

Kom nyss hem från täbban. Köpte en tröja som fanns på rea. Hitta en skiiitsnugg tröja men hade inte råd.. Ska åka tillbax till täby (inte nu) för att klpa den :)

Totalglömdde!

Hej alla Beckas söta läsare! Glömde helt bort att jag skulle gäst blogga åt henne.! Hon är ju i Jönköping hos sin farmor.. eller ngt sånt..  Men jag bloggar, jo ja bloggar

i morgon

ska vi till rosenlundsbadert!:) jaaa ska bli jätte kul! som ni ser så är det ett äventyrsbad!

är framme!:)

Hej! är framme i taberg nu! vi har jätte mysigt här! jaja ska gå ner nu

någon som...

kan blogga åt mig medans jag är i jönköping åker ju i morgon bitti! kommer säkert kunna låna mina kusiners dator men det skulle vara skönt att ha någon som bloggar åt mig!( kommenter i sånafall)

ut i skogen

hej jag pappa och min lillasysr ska ut i skogen nu! sen drara jag hem till julia:) ska fakiskt följa med på spadagen :)

mys me julia

Jaa igår så sov julia här och vi hade det suuper mysigt! vi försökte vara uppe till 3 meen  typ kl 2 så kom mamma ner och sa att vi behövde sova-.- vi sov i mitt vardagsrum på madrasser och så kollade vi på : Och så kom pilly och twilight!:) var iallafal super kul! (bilderna tagna från julias blogg www.jlas.blogg.se)

oh! snöblandatregn!

Gick in på klart.se och om två veckor på måndagen så ska det komma snöblandat regn:) yeeh! kommer nog komma snö det här året också:)

OFC

Det är klart att jag ska bli din!!!

jag!

tagen från bieberland.blogg.se

skräckis!

Heej! i lördags gjorde jag cornlia och anna typ en skräckfilm! haha vi hade låtsas blod oh det blev faktiskt riktigt bra!:) annas oh cornelias blogg: annaocornelia.blogg.se (cornlia har gjort bilden)

spadag = nej:(

Skiit! skulle på spadag med julia i morgon! men det är på kvällen och vi ska ju åka till jönköping på kvällen så jag kan inte :( ska nog sälja min biljett till cornelia om hon vill!

Länkbyte!


Länkbyte med fina Wilma! vi träffad varandra i skanör i somras! Wilma är suuper söt och snäll och kolla gärna hennes blogg och komentera! wilmuus.blogg.se 

RSS 2.0